EM Journal — för de som kan tyska!

Förra sommaren fick vi besök av ett mycket härligt tysk par som bor i grannkommunen på sommrarna.  De är ”EM fantaster” och tog med sig några kopior av den tyska EM Journalen som vi inte kände till.

På jakt efter något annat idag hittade jag dem igen, lika besviken som förr att jag inte kan läsa tyska, men fick plötsligt idén att dela några bilder här i fall någon annan kan — och vill! — läsa dem åt oss här i bokashi Sverige.

Tidningen verkar otroligt intressant, den kommer ut fyra gånger om året och har artiklar om hälsa, trädgård, djur, miljö — allt med en EM inriktning och tips och råd om hur man kan gå till väga.

Mer än så förstår jag tyvärr inte av innehållet.

Så min fråga är: finns det någon tyskläsande här i gruppen som har lust att gästblogga på svenska på bokashi.se (och eventuellt även på engelska på bokashiworld?) om godbitarna från tidningen?

IMG_3364Vi betalar gärna en prenumeration åt dig i så fall. Hör av dig till mig, Jenny, på info@bokashi.se i så fall. Tackar i förväg!

Det skulle känns skönt att kunna sprida mer kunskap och väcka nyfikenhet om alla möjligheter i EM världen. Det finns så oändligt mycket potential i allt detta, och vi är så få som känner till det.

Men med lite språkhjälp kommer vi nå mycket längre!

Länk till den tyska sidan: https://www.emev.de/?q=journal

Foto: Jenny HarlenIMG_3365IMG_3366

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.