EM Bright, 1 liter i gruppen Hälsokost hos bokashi.se (110-102)
EM Bright, 1 liter

EM Bright, 1 liter

395 kr

EM Bright
EM Bright är en ekologisk fermenterad dryck för människor, fylld av probiotiska bakterier som optimerar de nyttiga beståndsdelarna i EM. EM Bright är ett aktivt hälsotillskott för hela familjen. Den viktiga bakteriekulturen i tarmarna får stöd och balans och därmed förbättras immunsystemet. 

Artnr: 110-102
Skickas inom:

Produktinformation

EM Bright 

EM® fermenterad dryck med apelsinsmak 

Fermenterad uppfriskande dryck med Effektiva Mikroorganismer för att stabilisera och balansera tarmfloran. EM Bright är ekologisk, vegansk, laktosfri och alkoholfri. Med naturligt förekommande mjölksyrabakterier och uppfriskande apelsinsmak. EM Bright kan tas rent eller utspätt i din favoritdryck.

Dosering:

Drick 20-50 milliliter dagligen tillsammans med vatten eller annan kall dryck.

Är du ovan vid probiotika eller har problem med mage/tarm? Börja försiktigt med 5ml och öka sedan doseringen under loppet av några veckors tid till 20ml.

Förvaring:  

Förvaras i rumstemperatur. Vid öppnad förpackning förvaras EM Bright i kylen och bör konsumeras inom 4 veckor.

Innehåll: 

Vatten, apelsinjuicekoncentrat * (1,5%), socker *, apelsinjuice * (0,25%), riskliextrakt *, rörsockermelass *, mjölksyrebakterier, jäst. * från certifierat ekologiskt jordbruk enligt EG:s ekoförordning 834/2007

Under fermentationen producerar EM konsortiet ett stort antal bioaktiva ämnen som stimulerar tillväxt: antioxidanter, enzymer, vitaminer, aminosyror, organiska syror etc. Dessa substanser finns i aktiverad EM1

Observera:  

Under jäsningsprocessen elimineras de olika sockerarterna fullständigt av mjölksyrabakterierna och omvandlas till mjölksyra. Koldioxidbildning kan orsaka ett litet övertryck i flaskan, vilket inte försämrar produktens kvalitet. En möjlig bildning av sediment och flingor är ofarlig och betyder inte heller en kvalitetsminskning. De små flingorna kommer från jäst och kan förebyggas genom en mörk och kall förvaring.

• Vegansk

• Laktosfri 

• Alkoholfri 

• Glutenfri 

• Naturligt förekommande mjölksyrabakterier 

Mer information

Kundomdömen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudande, tips och nyheter.
Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det genom att klicka här.