EM Drink, 2 liter fermenterad dryck i gruppen Hälsokost hos bokashi.se (110-104)
EM Drink, 2 liter fermenterad dryck
EM Drink, 2 liter fermenterad dryck
EM Drink, 2 liter fermenterad dryck
EM Drink, 2 liter fermenterad dryck
EM Drink, 2 liter fermenterad dryck

EM Drink, 2 liter fermenterad dryck

395 kr

Din tarmflora blir glad av EM® Drink! Den är en naturlig fermenterad dryck som kan drickas dagligen. Lika god som måltidsdryck, törstsläckare, mocktail med is och bubbelvatten eller som energidryck.

EM® Drink är ett flytande kosttillskott. Den innehåller mjölksyrebakterier och enzymer vars uppgift är att spjälka upp maten och bilda viktiga näringsämnen som håller kroppen i gott skick. 

EM® Drink tillför en blandning av goda mikrober. De metaboliska produkterna som uppstår under en fermentering inkluderar vitaminer, enzymer och antioxidanter.

Artnr: 110-104
Skickas inom:

Produktinformation

EM Drink 

Ingredienser
Renat vatten, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus fermentum, Saccharomyces cerevisiae, organisk arioniajuice (6 %), naturlig svartvinbärsarom (4 %), vetekliextrakt, Rudis saccharo molasses.

Bruksanvisning
EM® Drink intas utspädd med vatten efter smak eller koncentrerad. Starta med en liten dos en gång om dagen för att öka succesivt så att magen vänjer sig vid den nya bakteriefloran. EM® Drink tillför en blandning av goda mikrober samt vitaminer, enzymer och antioxidanter. som balanserar tarmfloran. När dessa bakterier och ämnen saknas i tillräcklig mängd i kosten kan det leda till att enstaka bakterier får för mycket utrymme vilket i sin tur orsakar obalans i tarmen.

Vad är EM®?
EM® är en förkortning för "Effektiva Mikroorganismer" och består av 60 olika mikroorganismer som existerar fritt i naturen. EM® Drink baseras på EM®-teknologin som utvecklades av Dr. Higa i Japan efter hans 30-år långa forskning. EM® är inte ett kemiskt ämne och har aldrig genomgått genförändring.

Fördelar:
* 100 % naturliga ingredienser
* Naturlig fermenterad dryck
* Rik på mjölksyrebakterier
* God sockerfri dryck till hela familjen
* Inga konserveringsmedel eller sötningsmedel

Mer information

Kundomdömen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudande, tips och nyheter.
Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det genom att klicka här.