Logga in

EM Skin Care, 1 liter sprayflaska i gruppen Gårdsdjur hos bokashi.se (711-108)
EM Skin Care, 1 liter sprayflaska

EM Skin Care, 1 liter sprayflaska

 • EM® SkinCare hjälper till att främja den naturligt förekommande och friska mikrofloran på huden och hämmar tillväxten av patogena svampar och bakterier. 
 • I praktiken har EM® SkinCare visat sig vara mycket effektiv när det gäller att bekämpa svampinfektioner på huden, i öron och på tassar.
 • EM® SkinCare bildar en aktiv skyddsfilm på huden och stärker hudens naturliga skyddsmantel. 
 • Återfuktar skadad hud vilket förkortar läkningsprocessen.
1-2 arbetsdagar
Artnr: 711-108
195 kr

  Skapar balans på djurens hud och päls

  EM® SkinCare innehåller en aktiv blandning av naturligt förekommande mikroorganismer som skapar mikrobiell balans på djurens hud och päls. Detta gör att hudens immunförsvar stärks och sjukdomar hämmas. 

  Mikroorganismer finns överallt och på alla ytor, både invärtes och utvärtes på oss människor och på djur. När djurets inre hamnar i obalans förändras även den mikrobiella balansen på huden eftersom huden är ett av de större reningsorganen. Det gör att huden blir mer känslig för angrepp av svamp, eksem, insekter, sol och andra påfrestningar. EM® SkinCare är ett komplement till vårt sortiment som finns för att stärka djuren inifrån. EM® SkinCare är lämplig för alla slags djur.


  ANVÄNDNING
  EM® SkinCare är mycket milt och kan användas på alla djur och på känsliga delar så som nos, öron, ljuver, runt ögon osv. 


  DOSERING
  Spraya på pälsen och/eller det irriterade/skadade området. Använd gärna en mjuk borste för att få ner det ordentligt i pälsen. Upprepa varje eller varannan dag.

  INNEHÅLL
  EM® SkinCare är 100% naturligt och innehåller inga kemiska eller farmaceutiska ämnen. 

  Innehåller de aktiva mikroberna: Fotosyntesbakterier: Rhodopseudomonas palustris, Rhodospirillum rubrum. Mjölksyrebakterier: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei.
  Jästsvamp: Saccharomyecs cerevisiae.

  Vid sjukdom eller allvarliga besvär konsultera alltid veterinär.

  FÖRVARING
  Förvaras i rumstemperatur.

  VETENSKAP
  Vi säljer enbart äkta EM® från EMRO-licensierad tillverkare.