Logga in

SynVital fodertillskott, 2 kg i gruppen Husdjur hos bokashi.se (710-102)
SynVital fodertillskott, 2 kg

SynVital fodertillskott, 2 kg

SynVital är ett probiotiskt fodertillskott som utvecklats direkt för djur. SynVital innehåller levande mikroorganismer, antioxidanter och bioaktiva substanser som bidrar positivt till djurens matsmältning.

1-2 arbetsdagar
Artnr: 710-102
195 kr
  Ett bra foder är grunden för hälsa och djurhållning. Utan en god bakteriekultur i tarmfloran påverkas immunförsvaret negativt vilket har en direkt effekt på djurets välbefinnande. SynVital tillför goda bakterier vilket främjar en god och effektiv tarmkultur, ett bättre näringsupptag och en stabiliserad ämnesomsättning som i sin tur ger friskare djur.

  ANVÄNDNING:

  SynVital är lämpligt som fodertillskott för alla djur, och kan på ett säkert sätt blandas med andra foder och mineraltillskott.
  Doseringen beror på vilket tillstånd djuret befinner sig i och vilket djur det är. Kliet kan användas hela året och kommer bidra till en förbättrad hälsa och lönsamhet.


  DOSERING:

  Förslag på dosering för olika djur:

  Mjölkproducerande ko

  50-70g

  Ko

  20-50g

  Avvänjande kalv

  5g

  Hästar

  30-50g

  Föl

  5-10g

  Grisar

  2% av dagligt intag

  Gris kultingar

  Ad lib efter avvänjning

  Getter/Får

  5-10g

  Höns

  1-2% av dagligt intag


  INNEHÅLL:

  Vetekli som är fermenterat med en grupp av probiotiska mikroorganismer.

  Mjölksyrebakterierna: Lactobacillus plantarum ATCC 8014 och Lactobacillus casei ATCC 7469. Jästvampen: Saccharomyses cerevisiae IFO 0203 och vetekli.

  Mjölkfri, mycket lågt innehåll av sockerarter


  FÖRVARING:

  SynVital förvaras bäst i rumstemperatur men går att förvara ned till 0 grader. Förvaras torrt och ej i sol eller över 38°C.

  VETENSKAP:

  Vi säljer enbart äkta EM® från EMRO-licensierad tillverkare.