Logga in

Proferm Pet & EM Skin Care, 300g + 150ml i gruppen Husdjur hos bokashi.se (711-110)
Proferm Pet & EM Skin Care, 300g + 150ml

Proferm Pet & EM Skin Care, 300g + 150ml

Glutenfritt fodertillskott till husdjur

Proferm Pets är ett glutenfritt fermenterat fodertillskott baserat på dinkel som är jäst med EM®.

På samma sätt som för oss människor, har många djur idag problem med obalans i tarmfloran och behöver därför tillskott av goda bakterier för att må bra. Till skillnad från torkad probiotika innehåller Proferm Pets levande mikroorganismer och deras metaboliska produkter, antioxidanter och bioaktiva ämnen. Dessa produkter hjälper till att förbättra upptagningen av näringsämnen och matsmältningsprocessen hos djur.

Genom att tillföra goda mikroorganismer via Proferm Pets utökas artvariationen i tarmfloran vilket stödjer och förbättrar djurets näringsupptagningsförmåga, immunförsvar och allmäntillstånd.

Skapar balans på djurens hud och päls

EM® SkinCare innehåller en aktiv blandning av naturligt förekommande mikroorganismer som skapar mikrobiell balans på djurens hud och päls. Detta gör att hudens immunförsvar stärks och sjukdomar hämmas. 

Mikroorganismer finns överallt och på alla ytor, både invärtes och utvärtes på oss människor och på djur. När djurets inre hamnar i obalans förändras även den mikrobiella balansen på huden eftersom huden är ett av de större reningsorganen. Det gör att huden blir mer känslig för angrepp av svamp, eksem, insekter, sol och andra påfrestningar. EM® SkinCare är ett komplement till vårt sortiment som finns för att stärka djuren inifrån. EM® SkinCare är lämplig för alla slags djur.

Vad gör EM SkinCare?

 • EM® SkinCare hjälper till att främja den naturligt förekommande och friska mikrofloran på huden och hämmar tillväxten av patogena svampar och bakterier. 
 • I praktiken har EM® SkinCare visat sig vara mycket effektiv när det gäller att bekämpa svampinfektioner på huden, i öron och på tassar.
 • EM® SkinCare bildar en aktiv skyddsfilm på huden och stärker hudens naturliga skyddsmantel. 
 • Återfuktar skadad hud vilket förkortar läkningsprocessen.3-6 arbetsdagar
Artnr: 711-110
230 kr

  PROFERM PETS

  ANVÄNDNING:
  Proferm Pets är lämpligt som fodertillskott för alla husdjur och kan på ett säkert sätt blandas med andra foder och mineraltillskott. Proferm Pets kan användas i förebyggande syfte inför stressiga situationer, vid foderbyten samt under antibiotikabehandling för att förhindra att hunden blir lös i magen. Vid sjukdom rådgör med din veterinär.

  Mängder av studier har bevisat de probiotiska bakteriernas förmåga att kolonisera mag- och tarmkanalen, vilket leder till minskad risk för infektioner och allergier. Bland annat förstärker de djurens immunförsvar.


  DOSERING:
  Katt och hund: 5-10gr per dag

  Smådjur: 2-3% av dagligt foderintag

  Börja alltid med mindre dos och trappa upp över 1-2 veckor.


  INNEHÅLL:

  Dinkelströ fermenterat med EM® (Effektiva mikroorganismer).

  Mjölksyrebakterierna: Lactobacillus plantarum och Lactobacillus casei.

  Jästvampen: Saccharomyses cerevisiae.

  Glutenfri, mjölkfri, mycket lågt innehåll av sockerarter.

  Vid sjukdom eller allvarliga besvär konsultera alltid veterinär.


  FÖRVARING:
  Proferm Pets förvaras bäst i rumstemperatur men går att förvara ned till 0 grader. Förvaras torrt och ej i sol eller över 38°C


  VETENSKAP:
  Vi säljer enbart äkta EM® från EMRO-licensierad tillverkare.

  -----

  EM SKIN CARE

  ANVÄNDNING
  EM® SkinCare är mycket milt och kan användas på alla djur och på känsliga delar så som nos, öron, ljuver, runt ögon osv. 


  DOSERING
  Spraya på pälsen och/eller det irriterade/skadade området. Använd gärna en mjuk borste för att få ner det ordentligt i pälsen. Upprepa varje eller varannan dag.


  INNEHÅLL
  EM® SkinCare är 100% naturligt och innehåller inga kemiska eller farmaceutiska ämnen. 


  VETENSKAP
  Agriton säljer enbart äkta EM® från EMRO-licensierad tillverkare.