Logga in

Viskal Initium Grey Cream i gruppen Hälsa hos bokashi.se (110-109)
Viskal Initium Grey Cream

Viskal Initium Grey Cream

Viskal Initium - Den grå krämen med EM®

Viskal Initium innehåller EM® och är en ekologisk hudkräm för ansikte och kropp som passar alla hudtyper. Under en femårsperiod har denna kräm utvecklats av EM-agenturen i Danmark (som också gett krämen namnet) i samarbete med användare och yrkeskunniga -och är nu internationellt godkänd och ekologiskt certifierad.

EM och människor
Mikroorganismer finns överallt på jorden och vi människor lever i ett hav av dem. Vart vi än går, är vi ständigt värd för cirka 100 biljoner mikroorganismer i och utanför våra kroppar. 

I vårt moderna liv utsätts vi för många stressfaktorer och dålig miljöpåverkan, något som många gånger skapar obalans i kroppen. Vid användning av EM-produkter, som innehåller 100% naturliga ämnen, kan de effektiva mikroorganismerna (fotosyntesbakterier, mjölksyrebakterier och jästsvampar) hjälpa till att bygga upp en bra balans, god miljö och bättre hälsa. Både in- och utvärtes.

Att säkerställa en god mikroflora, såväl invärtes som utvärtes, stärker människors immunförsvar och vår hälsa.

1-2 arbetsdagar
Artnr: 110-109
215 kr
  ANVÄNDNING
  Den grå krämen påstrykes i ett tunt lager på rengjord hy. Det tränger snabbt in i huden och har en svagt kylande effekt utan att ge en fet yta. Krämen ger fukt och elasticitet till huden utan att blockera porerna. Den grå krämen kan användas dagligen eller vid behov.

  Den grå krämen är en kosmetisk kräm, men har visat många positiva effekter på olika typer av irriterad hud (torrhet, utslag, eksem, sårbehandling, insektsbett, mm.)


  INNEHÅLL
  Allergivänliga ingredienser enligt EU: s regler.

  Innehåll: Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerylstearat, Cetearylalkohol, metylpropandiol, Glycerylstearat Citrat, Kaolin *, Glycerin, Caprylyl Glycol, Panthenol, Sodium Anisate, Acacia Senegal Gum, Phenylpropanol, Pantolactone, Xanthan Gum.

  * Super Cera C7 EM-pulver


  FÖRVARING
  Förvara torrt vid rumstemperatur och skyddas mot sol. Förvaras utom räckhåll för barn.