Viskal Initium Cream i gruppen Hälsa hos bokashi.se (110-109)
Viskal Initium Cream

Viskal Initium Cream

215 kr

Viskal Initium - Den grå krämen med EM®

Viskal Initium innehåller EM® och är en ekologisk hudkräm för ansikte och kropp som passar alla hudtyper. Under en femårsperiod har denna kräm utvecklats av EM-agenturen i Danmark (som också gett krämen namnet) i samarbete med användare och yrkeskunniga -och är nu internationellt godkänd och ekologiskt certifierad.

EM och människor
Mikroorganismer finns överallt på jorden och vi människor lever i ett hav av dem. Vart vi än går, är vi ständigt värd för cirka 100 biljoner mikroorganismer i och utanför våra kroppar. 

I vårt moderna liv utsätts vi för många stressfaktorer och dålig miljöpåverkan, något som många gånger skapar obalans i kroppen. Vid användning av EM-produkter, som innehåller 100% naturliga ämnen, kan de effektiva mikroorganismerna (fotosyntesbakterier, mjölksyrebakterier och jästsvampar) hjälpa till att bygga upp en bra balans, god miljö och bättre hälsa. Både in- och utvärtes.

Att säkerställa en god mikroflora, såväl invärtes som utvärtes, stärker människors immunförsvar och vår hälsa.

Artnr: 110-109
Skickas inom:

Produktinformation

ANVÄNDNING
Den grå krämen påstrykes i ett tunt lager på rengjord hy. Det tränger snabbt in i huden och har en svagt kylande effekt utan att ge en fet yta. Krämen ger fukt och elasticitet till huden utan att blockera porerna. Den grå krämen kan användas dagligen eller vid behov.

Den grå krämen är en kosmetisk kräm, men har visat många positiva effekter på olika typer av irriterad hud (torrhet, utslag, eksem, sårbehandling, insektsbett, mm.)


INNEHÅLL
Allergivänliga ingredienser enligt EU: s regler.

Innehåll: Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerylstearat, Cetearylalkohol, metylpropandiol, Glycerylstearat Citrat, Kaolin *, Glycerin, Caprylyl Glycol, Panthenol, Sodium Anisate, Acacia Senegal Gum, Phenylpropanol, Pantolactone, Xanthan Gum.

* Super Cera C7 EM-pulver


FÖRVARING
Förvara torrt vid rumstemperatur och skyddas mot sol. Förvaras utom räckhåll för barn.

Mer information

Kundomdömen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudande, tips och nyheter.
Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det genom att klicka här.