Logga in

Bokashi Myanmar


bokashi.se är med och driver ett bokashiprojekt i Myanmar (Burma) där vi hjälper människor i städerna gör något bra med sitt organiskt avfall. Gör jord och odla mat alltså! Just nu hamnar det mesta på landfill och skapar bara problem.
Det känns oerhört bra att kunna dela med oss det vi har lärt oss om bokashi under åren -- fast det här är ett helt annat land med så extremt annorlunda förutsättningar. Fantastiska människor som vi är glada att lära känna.

Följa gärna med om du är nyfiken!
Och vi skulle vara så otroligt glad om du kunde hjälpa oss med vårt arbete där. Just nu sponsrar vi det hela genom vårt arbete i Sverige med bokashi.se, men vi behöver hjälp för att kunna växa stark. Varje krona gör nytta direkt. Vi har startat en idéel förening (NGO) i Sverige och ett företag i Myanmar för att driva projektet så professionellt som möjligt och kunna ta emot stöd från olika aktörer. De produkterna du köper här hjälper oss driva projektet; intäkten från allt som säljs här på Bokashi Myanmar sidan går oavkortat till Bokashi Myanmar. 

Stort tack!
/Malin och Jenny och hela Bokashi Myanmar team

Vill du stötta oss?
Bokashi World NGO
Swisha direkt till 123 257 00 75!

Eller överföra till bankkonto:
Swedbank (SEK) 8368-3,694 120 684-6
IBAN SE 48 8000 0836 8369 4120 6846
SWEDSESS


Bokashi Myanmar del 4

Bokashi Myanmar del 3 

Bokashi Myanmar del 2

Bokashi Myanmar del 1


LÄS MER: www.bokashimyanmar.com 

FÖLJA OSS PÅ FACEBOOK:. https://www.facebook.com/BokashiMyanmar/