Köpvillkor

LEVERANS
Vi levererar enbart inom Sverige.
Leverans sker alltid till beställarens adress, vi tillhandahåller inte dropshipping.

Postpaket
Vi levererar i paket 2 till 20 kg. När paketet kommit till ditt utlämningsställe får du ett SMS eller mail från Posten med en kod som skall användas för uthämtningen. Mer information finns hos Posten, www.posten.se.

OBS! Hämta ut försändelsen inom 10 dagar för att undvika extra debitering!

OBS! Du måste själv hämta ut paketet och visa din ID-handling. Du kan anlita ombud men då måste även din ID-handling visas tillsammans med ombudets. Namn på beställningen måste vara exakt detsamma som namnet på ditt ID / körkort som du visar vid uthämtningen! Skulle det avvika lämnas inte paketet ut. Vi kan inte ändra mottagarens namn eller adress i efterhand på grund av Postens höga kostnader. 

Mindre försändelser (upp till 1 kg) skickas med brev direkt till din brevlåda.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är baserad på sammanlagda vikten på de artiklar du beställer, kostnaden räknas ut automatiskt och visas i kassan. Vi debiterar Postens kostnad utan några påslag. 

Godssökning
Vill du söka efter ditt paket, sänd e-post till oss så svarar vi med ditt kollinummer.

BETALNINGSVILLKOR
Du kan välja att betala via kortbetalning, Internetbank, Swish eller Klarna.

Kortbetalning
Du kan betala med ditt VISA, MasterCard eller American Express. Ingen avgift tillkommer.

Internetbank
Om du är ansluten till Internetbanken hos din bank (Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken) kan du betala till oss via din Internetbank.

När du väljer att genomföra ett köp öppnas ett nytt fönster med din Internetbank, där du får logga in som du brukar. Därefter registrerar du en betalning till vårt konto och anger köpesumman på din order, samt ditt ordernummer (dessa visas i samband med att köpet slutförs). Du godkänner där köpet, och pengarna dras sedan direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen. Ingen avgift tillkommer.

Klarna

Om du har ett Klarnakonto, kan du använda detta för att betala i vår Internetbutik. 

Swish
Du kan betala via Swish om du har Swish-appen och mobilt bank-id på din mobiltelefon.

Postförskott
Vi kan tyvärr inte längre leverera mot postförskott pga. höga kostnader för paket som ej hämtas ut. 

LEVERANSTID
Vi expedierar beställningar måndag, onsdag och fredag förmiddag och speditören hämtar samma dag. På varje artikel i butiken anges speditörens beräknade leveranstid. Leveranstiderna är förväntade leveranstider till ditt utlämningsställe och vi garanterar inte att artiklarna kommer fram inom angivna antalet vardagar då oförutsedda förseningar kan uppstå.
Till vissa delar av Norrland och till Gotland kan det bli en dags fördröjning, denna är inte inräknad i den beräknade leveranstid vi anger i butiken.
Försändelser under 1 kilo skickas med Postens ekonomibrev vilket tar 3-4 dagar efter utleverans.

REKLAMATIONER

Om produkten är defekt kan du göra en reklamation. Maila oss då på info@bokashi.se. Du kan även fylla i ett formulär som du finner genom att klicka här. Vi får då den information vi behöver, och du erhåller information om hur du returnerar varan. Erhållande av returnummer är ej att likställa med godkänd reklamation. Vid godkänd reklamation återbetalar vi dig för varan samt fraktkostnaden genom insättning på det konto som du angett i formuläret.


TRANSPORSKADA
Kontrollera direkt vid utlämningen att inte emballaget är skadat. Om du upptäcker en transportskada efter att du packat upp emballaget kontakta utlämningsstället.


RETUR
Om du ångrar ditt köp har du returrätt inom 14 dagar. Villkoret är att du inte har använt varan samt att den returneras i originalemballage. Vid en eventuell retur sänd ett mail med ordernummer och orsak till returen och vi svarar med information om hur du returnerar varan. Du själv står för fraktkostnaden. Ordernr skall medfölja varan. Är frakten ej betald återsänds varan till dig. Efter att vi mottagit returen gör vi en återbetalning via bank, kort, Swish eller kreditering av originalfaktura.

 

EJ UTHÄMTADE PAKET KOSTAR EXTRA
Paket som ej hämtas ut returneras av speditören till oss efter 10 dagars liggetid. Vi kommer då att debiteras returfrakt vilken vi sedan kommer att fakturera dig tillsammans med en hanteringskostnad. För att undvika extra onödiga kostnader - hämta ut paketet i tid!

Om du inte kan hämta ut paketet kontakta oss omgående så att vi kan stoppa eventuella fakturor från att förfalla!


GARANTIER
Ett års garanti mot fabrikationsfel gäller på alla artiklar.


PERSONUPPGIFTER
Personuppgifter lagras hos oss enbart för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund. Vid beställning mot faktura delas uppgifterna med vår samarbetspartner Klarna som underlag för deras kreditbedömning och fakturering. Personuppgifter lämnas i övrigt aldrig ut till tredje part för något syfte. Du kan när som helst ta del av, ändra eller ta bort dina uppgifter genom att logga in med ditt användarnamn och lösenord. Ange personnummer enbart när du skall handla med faktura. All information lagras på servrar i Sverige och överförs med kryptering. Här kan ni se vår Integritetspolicy.


NYHETSBREV
2 - 4 gånger per år sänder vi nyhetsbrev gällande våra produkter och tjänster till den e-postadress du angivit. Du kan när som helst avregistrera dig.


VÅR WEBBPLATS
På vår  webbplats finns länkar till andra webbsidor och servrar som inte kontrolleras av oss. Vi kan därför inte ansvara för innehållet i dessa. Vi ansvarar inte för indirekta skador, utebliven vinst, förlust av information eller någon annan skada i samband med användning av programvara på vår webbserver. Vi reserverar oss för eventuella fel i skript på vår webbplats. Produktbilder kan ha olika skalor, se måttangivelse för respektive produkt. Färg på produkter återges olika beroende på vilken bildskärm som används och vi kan därför inte garantera att produktbildens nyans överensstämmer med produktens.
Alla immaterialla rättigheter som bruksanvisningar, text, bilder, grafisk design mm på www.bokashi.se tillhör Bokashiworld in Sweden AB. Denna information får ej användas utan skriftlig överenskommelse med Bokashiworld in Sweden AB. Överträdelser beivras enligt gällande lagstiftning.

ÖVRIGT
* Alla priser inkluderar moms, f.n. 25%.
* Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning.
* Vi förbehåller oss rätt till prisändring utan föregående avisering.
* För paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig för extra kostnader.
* Vi polisanmäler alla falska beställningar, bedrägeriförsök och intrång i immaterialrätt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudande, tips och nyheter.
Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det genom att klicka här.