Logga in

Stefans lilla svarta - Bokashi, Biokol & bakterier i gruppen Bokashi  hos bokashi.se (212-801)
Stefans lilla svarta - Bokashi, Biokol & bakterier

Stefans lilla svarta - Bokashi, Biokol & bakterier

Stefans lilla svarta handlar om jord i bred bemärkelse. Här följer vi honom återigen ner i myllan – från ekosystem till tarmflora – som vanligt från det lilla till det stora, och som alltid med fokus på vad vi kan göra själva. På balkongen, i köket eller ute i rabatten, och på sätt som både sparar tid och resurser.

1-2 arbetsdagar
Artnr: 212-801
220 kr
 
Lägg i varukorgen

    Jäsande vin, doftande surkål och bubblande kvass. Vem hade kunnat tro att bakterier skulle användas för att lösa världens problem? Ny forskning visar nämligen hur vi med de nyttiga bakteriernas hjälp kan producera mat och samtidigt dämpa klimatkatastrofen. Allt kan börja i ditt eget kök, med så lite som en hink och ett lock!

    Nyckeln ligger i kolet, och det är här Bokashinkommer in: en komposteringsmetod som både är fossilfri och understödjer hela den komplexa väv av liv som finns under våra fötter. Till skillnad från vanlig kompost kapslar Bokashi in koldioxid och låter det istället berika vår matjord – på så sätt får vi både oslagbara tomater och renare luft.

    Stefan Sundström är en svensk låtskrivare, författare, trubadur och rockartist med tre grammisar i bakfickan. Stefans tidigare bästsäljare Stefans lilla gröna, Stefans stora feta röda och Stefans stora blå har sålt över 30 000 ex.Stefan Sundström är en svensk låtskrivare, författare, trubadur och rockartist med tre grammisar i bakfickan. Stefans tidigare bästsäljare Stefans lilla gröna, Stefans stora feta röda och Stefans stora blå har sålt över 30 000 ex.