Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml i gruppen Städning hos bokashi.se (310-114)
Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml
Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml
Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml
Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml
Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml
Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml

Sprayflaska till Wipe & Clean, påfyllningsbar 300 ml

85 kr
Påfyllningsbar sprayflaska 300 ml
Påfyllningsbar sprayflaska till outspädd Wipe & Clean 2 l bag in box. Den luftfria flaskan har en påse inuti som maximerar hållbarheten på utspädd Wipe & Clean. Flaskan ger en mild och fin spraymist som fördelar mikroorganismerna över ytan.
Artnr: 310-114
Skickas inom:

Produktinformation

Luftfri sprayflaska som säkerställer hållbarheten på din städspray. Flaskan innehåller en påse där vätskan fylls. När man pressar triggern så bygger man upp ett tryck runt påsen så att innehållet friges. Var noga med att fylla påsen fullt innan användning för att säkerställa mikroorganismernas hållbarhet.

Denna sprayflaska är speciellt framtagen för att maximera livslängden på mikroorganismerna. Flaskan är luftfri med en påse inuti som sluter tätt så att ingen luft kommer in. Utspädd Wipe & Clean håller tre veckor med hjälp av den här flaskan. I vanlig blomsprayflaska håller utspädd blandning endast ca 1 dygn.  

Mer information

Runt omkring oss och i våra kroppar finns billioner av mikroorganismer, alla med en specifik funktion.

Wipe & Clean säkerhetsställer att de ”goda” mikroorganismerna (bakterier som håller oss friska och skyddar oss mot sjukdomsframkallande organismer) förblir i majoritet och håller undan de skadliga mikroorganismerna. Detta resulterar i en naturlig, behaglig och fräsch miljö.

Wipe & Clean är producerad genom en naturlig fermentationsprocess med effektiva mikroorganismer. Fermentation är en gammal teknik som tillåter att goda mikroorganismer förökas. Exempel inom matproduktion: vin, yoghurt, öl och bröd. De aktiva substanserna som genereras efter fermentationen har kraftfulla rengörande egenskaper och tar effektivt bort smuts. Mikroorganismerna i Wipe & Clean bryter ned smutsen och fortsätter att arbeta långt efter att du är färdig med din städning.

Finns som 2 liter Bag in Box eller 1 liter sprayflaska. I koncentrerad eller utspäd form. Neutral doft (så kallad Classic), Mint eller Basilika. 

ENKEL FILOSOFI - en produkt med många användningsområden:

 • Allrengöringsmedel lämplig för all hårda ytor och vattenresistenta ytor i hemmt; tex glas, spegel, plast, emalj, porslin, rostfritt stål, naturlig sten, keramiska plattor, målat trä.
 • Utmärkt för städning av stallmiljöer, kaninburar, hund-/kattkorgar, och andra djurplatser. Dagligt användande förbättrar djurens biotop.
 • Kan användas i högtryckstvätt och polermaskiner.
 • Eliminerar dålig lukt.
 • Kan sprayas direkt på kläder för att minska dålig lukt.
 • Använd i diskmaskin för att minska kalkavlagring och öka glansen, det medför möjlighet att minska dosen av vanliga diskmedlet.
 • Gagnar miljön när du tömmer rengöringsvatten i avloppet, minskar risken för igensatta rör och minskar dålig lukt.

DOSERING
Wipe & Clean koncentrerad – blanda med vatten (dosering 1-10%)
 • Wipe & Clean 2L BiB ’Classic’ och ’Mint’ säljs i koncentrerad form.
 • Blanda med ljummet vatten (ej över 38 grader för då dör mikroberna), städa sedan som vanligt på golv, kök, väggar och andra ytor. Vid svåra fläckar, öka koncentrationen, stryk på och torka av efter 5 minuter.
 • Wipe & Clean kan också användas i automatiskt doseringssystem.
Wipe & Clean utspädd - Använd direkt på ytor
 • ’Classic’ 1L sprayflaska och ’Basilika’ 2L BiB och 1L sprayflaska används som de är utan att blanda med vatten.
 • Snabb och effektiv rengöring av speglar, toaletter, handfat och kakel genom att använda sprayflaskan.

INNEHÅLL

Ättiksyra, mjölksyra, Laktobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Saccharomyces cerevisiae.


VETENSKAP

Undersökningar har vetenskapligt bevisat att Wipe & Clean är den ideala Eco universal rengöringsmedlet. Testerna bygger på principen om dominansen av goda mikroorganismer på en yta, vilket innebär att skadliga mikroorganismer inte får en chans att växa. Detta bekräftades av ett oberoende laboratorium som specialiserat sig på mikrobiella processer.

Pilot projekt

I kommunen Gent (Nederländerna) utfördes en undersökning där Wipe & Clean ersatte tidigare använda kemiska behandlingsmedel på en förskola och som städning av all VVS i en regeringsbyggnad. Testet pågick under två månader. Mätresultaten från ett oberoende laboratorium visade att Wipe & Clean dämpade tillväxten av E.coli och Staphylococcus aureus, jämfört med traditionella rengöringsmedel. E. coli. är inte i sig en patogen, men dess närvaro är en bra indikator på allmän hygien. Båda bakterier minskade i antalet på alla platser efter rengöring med Wipe & Clean. Dessutom växte regenererande mikroorganismer (såsom Lactobacilli) i antal vilket ledde till en bättre och hälsosammare mikrobiellt klimat.

EM Tekniken fick under den vetenskapliga hållbarhetskonferensen Universal Village Okt-2016, bekräftelse av ett av världens ledande universitet MIT/Cambridge med fler.

Samtliga mikrober är gedigna isolat som ingår i EM konsortiet producetat av EMRO. Peer-review vetenskapliga rapporter kan beställas från: info@botanic-culture.com.

Kundomdömen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudande, tips och nyheter.
Önskar du avbryta din prenumeration kan du göra det genom att klicka här.